La finalul săptămânii trecute, un polițist din loicalitatea Mărișel a mers la discoteca din localitate pentru a se simți bine alături de soția lui. La un moment dat, de polițist s-a apropiat un anume Marian Purcel (foto), aflat sub influența băuturilor alcoolice care a început să îl amenințe pe omul legii. ”Marian Purcel îi reproșa polițistului că i-a luat talon de înmatriculare și că pentru asta nu îl iartă și că va avea grijă de el, amenințându-l în difertie moduri”, spune procurorul șef Petru Secan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin.

La un moment dat, la discotecă a ajuns un echipaj de poliție de la Gilău, condus de șeful de post Ion Arion. Polițistul în civil i-a spus șefului său că acel Marian Purcel îl amenință și că se simte în pericol. ”Șeful de post din Gilău l-a poftit afară pe Marian Purcel în scopul de a-l legitima. În schimb, afară, Purcel i-a tras un pumn în gură șefului de post, îmbrăcat în uniforma Poliției Române. În urma acestei lovituri, Ion Arion s-a ales cu un dinte rupt și cu răni care necesită între 12 și 14 zile de îngrijiri medico legale”, mai spune procurorul Secan.

Judecătorii l-au lăsat liber

Pentru a potoli spiritele, deoarece mai mulți localnici au sărit în apărarea lui Marian Purcel, care erau agresivi, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști. În cele din urmă, agresorul a fost dus la Poliția Huedin unde a fost reținut pentru 24 de ore, pentru ultraj.

Ulterior, Purcel a fost prezentat unui judecător de la Judecătoria Huedin pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile. Surpriza mare a venit în momentul anunțării verdictului: Marian Purcel a fost eliberat și plasat în stare de control judiciar.

Procurorul șef Petru Secan a anunțat că va depune apel, care se va judeca la Tribunalul Cluj.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
La finalul săptămânii trecute, un polițist din loicalitatea Mărișel a mers la discoteca din localitate pentru a se simți bine alături de soția lui. La un moment dat, de polițist s-a apropiat un anume Marian Purcel (foto), aflat sub influența băuturilor alcoolice care a început să îl amenințe pe...

Preluat de la EVZ