După o serie interminabilă de evoluții depresive, arătate de Steaua, în acest sezon, Gigi Becali s-a dezlănțuit la finalul partidei de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 1-1.

Finanțatorul „roșalbaștrilor” a avut un discurs tăios, dar n-a mai aruncat cu vorbe și jigniri, așa cum a obișnuit ani de zile. Machidonul a dat impresia unui om care nu mai știe încotro s-o apuce, după ce a cumpărat cam tot ce era bun în campionatul intern.„Suntem o echipă de divizia B”

„Vreau să cer iertare tuturor suporterilor și tuturor din lumea fotbalului. Vreau să cer iertare Gazului că le-am furat două puncte azi. Nu merităm să jucăm în play-off. Suntem o echipă de divizia B. Suntem de circ”, a spus Becali, care s-a întrebat, minute în șir, în intervenția de la Digi Sport, ce se întâmplă cu Steaua.

„Cum se poate ca o echipă să joace atât de prost, să nu lege două pase?! Cred că a fost ceva la mijloc de care eu n-am știut! Așa ceva nu se poate. Să nu legi trei pase? E ceva la mijloc, băutură, femei…”, a spus misterios Gigi. Pentru prima dată, finanțatorul a dat de înțeles că îl bate gândul să se despartă de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

„Eu nu pot să-i fac asta (n.r. să îl concedieze acum). Eu cu el am plecat la un drum și nu fac așa ceva. Dacă e, după ce terminăm sezonul pot să-i spun… băi Reghe…Dar depinde de ce se întâmplă până la finalul sezonului”, a conchis Becali.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/22reghegabi9270.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/22reghegabi9270-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
După o serie interminabilă de evoluții depresive, arătate de Steaua, în acest sezon, Gigi Becali s-a dezlănțuit la finalul partidei de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 1-1.Finanțatorul „roșalbaștrilor” a avut un discurs tăios, dar n-a mai aruncat cu vorbe și jigniri, așa cum a obișnuit ani de zile....

Preluat de la EVZ