Indragita solista, originara din Jamaica, l-a contactat pe regizorul Alex Ceausu, pentru a da viata piesei sale estivale, “Rodeo Wine”, dupa ce, la ultima ei vizita in Romania, a lucrat cu specialistul autohton pentru alte melodii, “All my love”, “ Put in on me” sau “Keep in Real”, ultima cantata in duet cu pustoaica Roxana Cozma.

Nyanda l-a chemat pe Alex Ceausu in America, acolo unde ea locuieste, si impreuna cu intreaga echipa a regizorului roman, a filmat un clip, cu care artista doreste sa dea lovitura in aceasta vara in intreaga lume.

“Este o piesa frumoasa si sper din tot sufletul ca ea sa aiba priza la public.  Am lucrat mult in studio, clipul este unul special, facut profesionist, si cred ca are toate ingredientele sa urce in clasamentele muzicale”, a declarat Nyanda, care, pe langa Ceausu mai colaboreaza, dar de data aceasta pe partea de management, cu impresarul Radu Groza!

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Indragita solista, originara din Jamaica, l-a contactat pe regizorul Alex Ceausu, pentru a da viata piesei sale estivale, “Rodeo Wine”, dupa ce, la ultima ei vizita in Romania, a lucrat cu specialistul autohton pentru alte melodii, “All my love”, “ Put in on me” sau “Keep in Real”, ultima...

Preluat de la EVZ