loading…

Decizie controversată a autorităților britanice! Șoferul care a spulberat cinci români, în fața unei spălătorii auto din Londra, a fost eliberat pe cauțiune.

Tânărul de 23 de ani, care a intrat cu mașina în grupul de români, a fost reținut de un polițist care era în afara serviciului, după ce a provocat tragedia.

Potrivit martorilor, bărbatul, care conducea o mașină de lux, se afla sub influența alcoolului și i-a lovit intenționat pe români, notează romaniatv.net.

Una dintre victime, în vârstă de 31 de ani, se află în stare gravă la spital. În stare gravă sunt și un român de 25 de ani, și o româncă de 36, dar viețile lor nu sunt în pericol.

RECOMANDARE – ACCIDENT ÎNGROZITOR. Cinci români au fost loviți intenționat cu mașina, în Londra, de un șofer beat – IMAGINI ȘOCANTE

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/soferul-care-a-spulberat-cu-masina-cinci-romani-a-fost-eliberat-pe-cautiune-video-socant-36510.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/soferul-care-a-spulberat-cu-masina-cinci-romani-a-fost-eliberat-pe-cautiune-video-socant-36510-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv