loading…

Rusia va reacționa în cazul în care Administrația Donald Trump va decide suplimentarea bugetului pentru apărare, avertizează Leonid Sluțki, șeful Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus.

“Deocamdată, este vorba de retorică pură. Dar, în cazul în care bugetul militar american va fi majorat, vom reacționa”, a afirmat Leonid Sluțki, citat de site-ul agenției Interfax.

Donald Trump, președintele Statelor Unite, a ordonat luni agențiilor federale ca bugetul pe viitorul an fiscal să conțină majorări semnificative de fonduri la Pentagon, dar reduceri bugetare drastice la alte instituții guvernamentale, afirmă oficiali citați de cotidianul The New York Times. Reducerile bugetare vor garanta că programele de asistență “Securitate Socială” și “Medicare” vor avea în continuare fonduri, au explicat sursele citate. Fondurile ar urma să fie diminuate semnificativ la Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) și la Departamentul de Stat.

“Intenționăm să facem mai multe lucruri cu mai puține fonduri; vom face guvernarea mai eficientă și mai responsabilă. Vom începe investițiile pentru modernizarea infrastructurii”, a declarat luni Donald Trump, conform site-ului agenției Reuters.

Mick Mulvaney, consilier prezidențial pe probleme bugetare, a transmis că există planul de majorare a bugetului pentru apărare cu 54 de miliarde de dolari, până la nivelul de 603 miliarde de dolari.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/rusia-avertizeaza-statele-unite-ca-va-reactiona-daca-bugetul-pentru-aparare-va-fi-suplimentat-36506.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/rusia-avertizeaza-statele-unite-ca-va-reactiona-daca-bugetul-pentru-aparare-va-fi-suplimentat-36506-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv