loading…

Porturile maritime Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Mangalia sunt închise din cauza ceții dense, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Portul Midia este operațional.

Din cauza ceții dense, vizibilitatea este redusă la sub o sută de metri pe autostrăzile A2 București — Constanța, între kilometrii 160 — 212, și pe A4 Ovidiu — Agigea, notează Agerpres.

”Pentru prevenirea accidentelor de circulație, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită, cu viteză adaptată permanent în funcție de distanța de vizibilitate și la condițiile meteo-rutiere și să aprindă luminile de întâlnire și de ceață ale vehiculelor pilotate”, conform polițiștilor centrului Infotrafic.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/porturi-maritime-inchise-din-cauza-cetii-dense-pe-autostrazile-a2-si-a4-vizibilitate-redusa-36483.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/porturi-maritime-inchise-din-cauza-cetii-dense-pe-autostrazile-a2-si-a4-vizibilitate-redusa-36483-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv