loading…

Un agent de la Poliția Județeană Bacău a fost arestat preventiv, astăzi, pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant în timp de primea 2.500 de lei de la un șofer implicat într-un accident pentru a rezolva favorabil dosarul în care acesta era cercetat.

Tribunalul Bacău a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui polițist din județul Bacău, care ar fi primit mită 2.500 de lei de la un șofer, notează romaniatv.net.

Agentul a fost prins în flagrant de către colegii săi de la Serviciul Județean Anticorupție Bacău în timp ce primea banii de la șofer.

“În luna ianuarie 2017, denunțătorul a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu două victime și pagube materiale. Pe 23 februarie, polițistul i-a pretins acestuia o sumă de bani neprecizată pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu cu privire la cercetările efectuate în urma accidentului”, se arată într-un comunicat transmis, astăzi, de Direcția Generală Anticorupție.

Reținut de Parchetul Tribunalului Bacău, polițistul a fost prezentat instanței, care a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/politist-arestat-dupa-ce-a-fost-prins-in-flagrant-cand-primea-mita-de-la-un-sofer-implicat-intr-un-accident-36522.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/politist-arestat-dupa-ce-a-fost-prins-in-flagrant-cand-primea-mita-de-la-un-sofer-implicat-intr-un-accident-36522-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv