loading…

Stația Berceni de pe Magistrala II de metrou Berceni – Pipera a fost evacuată astăzi, în jurul orei 8:44, din motive de securitate, respectiv din cauza unei alerte care viza existența unui colet suspect, iar trenurile circulă numai până în stația Dimitrie Leonida, a anunțat Metrorex.

“Astăzi, 28 februarie 2017, ora 08:44, mecanicul unui tren de metrou a primit de la călători informația despre existența unui colet suspect. Din motive de securitate, a fost evacuată stația Berceni. Trenurile vor circula numai până în stația Dimitrie Leonida. Trenul în care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezervă din aceeași stație”, precizează Metrorex.

Dispecerii Metrorex au aplicat procedura specifică pentru astfel de situații de urgență și au anunțat echipele de intervenție.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/metrorex-statia-berceni-evacuata-din-cauza-unui-colet-suspect-36486.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/metrorex-statia-berceni-evacuata-din-cauza-unui-colet-suspect-36486-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv