loading…

Deputații din Comisia de industrii au votat, astăzi, un raport de respingere pentru un proiect de lege, care modifica felul în care se poate obține permisul auto, prin introducerea a două probe suplimentare: condus în poligon și traseu pe timp de noapte.

Proiectul de lege, care a fost depus în iunie 2016 de un deputat social-democrat, a fost votat în forma propusă de Senat în decembrie 2016, notează Mediafax.

Inițiativa prevedea introducerea a două probe suplimentare: condus în poligon și traseu pe timp de noapte. Respingerea candidatului la una dintre probe presupunea reluarea întregului proces de examinare, dar nu mai devreme de 30 de zile de la ultima examinare.

Inițiatorul, fostul deputat Florin Gheorghe, a motivat inițierea acestui proiect de lege prin mărirea numărului de accidente de circulație cauzat slabei pregătiri a șoferilor, respectiv a relaxării condițiilor de obținere a permisului auto.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/deputatii-nu-vor-introducerea-poligonului-si-a-traseului-de-noapte-la-examenul-pentru-permis-auto-36509.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/deputatii-nu-vor-introducerea-poligonului-si-a-traseului-de-noapte-la-examenul-pentru-permis-auto-36509-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv