loading…

Tudorel Toader, noul ministru al Justiției, și-a preluat portofoliul, în această dimineață, de la ministrul interimar Ana Birchall.

Noul ministru are o misiune dificilă, toți ochii fiind ațintiți asupra ministerului, în urma scandalului modificărilor Codurilor Penale și a dosarului penal deschis de procurorii DNA. Ordonanța 13 a fost abrogrată, însă rămân în continuare multe schimbari ce trebuie făcute pentru a fi puse în aplicare deciziile Curtii Constituționale.

”Tot timpul au fost și vor fi probleme de sioluționat pentru că sistemul se află într-o dinamică deosebită. Noi trebuie să cunoaștem realitatea așa cum este astăzi, aici, la Ministerul Justiției. (…) Sigur că eu nu pot veni cu propuneri desprinse de realitate. Nu pot veni decât cu propuneri de perfecționare și de punere în aplicare a legislației”, a spus ministrul Tudorel Toader.

”S-a vorbit în ultima perioada despre nevoia de a pune de acord legislația penală cu deciziile CCR. Prin urmare, vom face un inventar a tuturor deciziilor CCR, vom vedea care norme au fost adaptate în acord cu deciziile Curții”, a mai explicat ministrul Justiției.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/tudorel-toader-dupa-preluarea-mandatului-la-justitie-eu-nu-pot-veni-cu-propuneri-desprinse-de-realitate-36438.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/tudorel-toader-dupa-preluarea-mandatului-la-justitie-eu-nu-pot-veni-cu-propuneri-desprinse-de-realitate-36438-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv