Il putem numi gadget? Da, daca luam in considerare tehnologiile de ultima generatie folosite. La prima vedere, este o placa cu doua roti insa dispune de un motor electric suficient de puternic, un sistem performant de manvrabilitate si mentinere a stabilitatii, un sistem de control al vitezei doar prin miscarea corpului precum si o baterie ingenios ascunsa in forma compacta a acestui vehicul.

Dincolo de abilitatile sale de a-ti oferi momente de distractie incredibile, un hoverboard este, la urma urmei, un vehicul electric, iar utilizarea lui in scopuri practice este doar o chestiune de calcule economice. Alaturi de monocicluri, bicicluri, skateboarduri sau chiar trotinere si bicicletele electrice, hoverboard-urile sunt o alternativa reala a mijloacelor clasice de transport, mai ales in orasele cu un trafic dificil. Usor de manevrat, rapid si economic, un hoverboard iti permite sa iti alegi traseele cele mai scurte si sa traversezi usor chiar si zone aglomerate.

Un hoverboard poate atinge, in general, o viteza de 8-12 km/h, este capabil sa  urce pante de pana la 15-20° si poate avea o autonomie de 15-20 de km in functie de model si conditiile de utilizare. Sunt cateva date tehnice care, puse pe hartie iti ofera dovada ca poti sa parcurgi zilnic drumul pana la birou sau pana la un alt mijloca de transport, economisind in primul rand timp si, de ce nu, bani, daca iei in calcul costul unei incarcari a bateriei comparat cu benzina sau motorina consumata.

Tot mai multe modele sunt disponibile pe piata, diferentierea facandu-se intre autonomia oferita, greutatea suportata, dimensiunea rotilor, aderenta cauciucurilor si fiabilitate. Un model de top  asigura o autonomie crescuta, o incarcare mai rapida a bateriei, o manevrabilitate mai buna, protectie mai buna la apa si o rezistenta mai buna in timp. 

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Il putem numi gadget? Da, daca luam in considerare tehnologiile de ultima generatie folosite. La prima vedere, este o placa cu doua roti insa dispune de un motor electric suficient de puternic, un sistem performant de manvrabilitate si mentinere a stabilitatii, un sistem de control al vitezei doar prin...

Preluat de la EVZ