UPDATE: Gigi Becali a spus în urmă cu puțin timp că doar directorul sportiv Mihai Stoica a băut în noaptea dinaintea meciului: „Am știut imediat a doua zi ce s-a întâmplat la Zurich. Reghe nu a fost implicat, ci MM a fost implicat. Laurențiu a stat până la ora 2:00 și a plecat. MM ar fi băut în cameră, am înțeles, că nu a mai venit și la meci. Reghe nu a fost implicat și jucatorii nu au avut treabă, ei erau în camere. Reghe nu a fost implicat. Reghe, dacă era implicat, era grav. Știu tot ce s-a întâmplat. Presa mai exagerează, dar e normal să facă asta. MM e prietenul meu, îi era teamă că îl dau afară, nu pot să-l dau afară, că a greșit o dată în viața lui. El vine și după condamnarea aia, cum voi putea să fac asta? El mi-a zis că vrea să stea toată viața lângă mine. Ce să-i zic? Că nu mai poate să stea că a băut?, a spus Gigi Becali, la Sport.ro.

…………………………..

În preziua meciului FC Zurich – Steaua (0-0) din Europa League, din toamnă, Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf s-au îmbătat la hotel şi au provocat și un scandal uriaş la hotel.  

Am aflat ce s-a întâmplat, ştiu, dar mi-e că ce s-a întâmplat la Zurich să nu se întâmple şi cu echipa, să facă şi echipa acelaşi lucru. Păi, dacă jucătorii văd conducătorii, fac şi ei la fel. Păi, da, suntem prieteni, da, Meme, da, Reghe, eşti frate cu mine, fraţii mei mai mici, vă iubesc, dar bătaia asta de joc nu o accept în viaţa mea! S-a întâmplat ceva la Zurich mai ruşinos, dar asta e... ce să facem acum? Ce s-a întâmplat la Zurich nu are importanţă că nu e cu jucători şi nu e cu echipa.

S-au retras într-un salon de la parterul hotelului. Reghe, Meme şi doi prieteni ai lui, iar acolo au început să bea. Consumul de alcool a durat până cu vreo oră înainte de plecarea la stadion, pentru meci. La un moment dat, din cauza faptului că făceau gălăgie şi că au spart sticle şi pahare, chelnerii au chemat un supervizor al hotelului. Atunci a fost un moment în care putea să iasă rău, manangerul a decis să evacueze toată echipa din hotel. S-au liniştit apele până la urmă, a intervenit şi bucătarul echipei ca să îi calmeze, beţia a fost oprită, însă Mihai Stoica era atât de beat încât nu a putut să se ducă la stadion, s-a dus în cameră să doarmă. Reghecampf a rezistat mai bine şi şi-a făcut programul normal, cu meci şi conferinţă”, a spus Becali, la Digi Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
UPDATE: Gigi Becali a spus în urmă cu puțin timp că doar directorul sportiv Mihai Stoica a băut în noaptea dinaintea meciului: „Am știut imediat a doua zi ce s-a întâmplat la Zurich. Reghe nu a fost implicat, ci MM a fost implicat. Laurențiu a stat până la ora 2:00...

Preluat de la EVZ