loading…

Etapa a 3-a din Six Nations a fost una extrem de spectaculoasă cu Scoția învingând Țară Galilor prin jocul prestat în repriză secundă, Irlanda care a trecut de Franța, în timp ce Anglia a trebuit să forțeze în ultimele 20 de minute în față unei replici agresive a Italiei chiar pe Twickenham.

Murrayfield Stadium a fost locul în care s-a disputat prima partidă a etapei, eseul marcat de Liam Williams, la care Scoția a replicat prin tentativele de țintă concretizate de Finn Russell, ducând Țară Galilor în avantaj la pauză,13-9 și se părea că galezii vor obține cea de-a două victorie în actuală stagiune a Turneului celor Șase Națiuni, informează frr.ro. 

Scoția însă a făcut o repriză secundă perfectă și fără a primi vreun punct, a marcat în schimb galezilor două eseuri, autori Tommy Seymour și Tim Visser, astfel că la final rezultatul a fost de 29-13 în favoarea scoțienilor, care continuă lupta pentru Tripla Coroană și matematic chiar pentru câștigarea titlului de campioană.

Franța a început ceva mai decisă partida de pe Aviva Stadium din Dublin și Camille Lopez a dus scorul la 6-0 din două lovituri de pedeapsa, însă a două jumătate a primei reprize a aparținut elevilor lui Joe Schmidt care prin eseul lui Conor Murray, transformat de Jonathan Sexton conduceau la pauză cu rezultatul de 7-6.

În partea secundă nicuna dintre echipe nu a reușit să bată defensivă celeilalte astfel că puncte s-au marcat doar din tentative de țintă, Jonathan Sexton și Paddy Jackson fiind mai eficienți la acest capitol decât Camille Lopez. Irlanda s-a impus cu rezultatul de 19-9 și se află în urmă Angliei în clasament la doar trei puncte distanță.

Deși se anunța a fi un recital de eseuri al englezilor, partida de pe Twickenham a început cu o echipa a Italiei extrem de motivată astfel că în ciuda eseului marcat de Dan Cole, italienii conduceau la pauză cu 10-5, în condițiile în care dacă Tommaso Allan nu rată două lovituri de pedeapsa ecartul acestora ar fi fost de 11 puncte.

Imediat după relurare Danny Care și Elliot Daly au bătut defensivă italienilor, dar aceștia nu au dezarmat și Michele Campagnaro a înscris având trei apărători în spate. Italia a rezistat practic până în minutul 60 după care Anglia a mai înscris trei eseuri, autori Jack Nowell dublă și Ben Te’o asigurându-și astfel și punctul bonus ofensiv.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/rugby-rezultatele-etapei-a-treia-din-turneul-celor-sase-natiuni-36446.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/rugby-rezultatele-etapei-a-treia-din-turneul-celor-sase-natiuni-36446-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv