Asta în ciuda faptului că declarațiile recente ale celor doi au scos la suprafață adevărul, că relațiile sunt reci. Războiul s-a redeschis după ce Ponta a spus că guvernul Sorin Grindeanu e ca un avion condus de mai mulți piloți, enumerându-i pe Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis și DNA. Dragnea a replicat și a spus că PSD era obișnuit ca președintele partidului să fie și premier, iar acum nu se mai întâmplă asta.

”Prima dată când sunt de acord cu Liviu Dragnea după foarte mult timp. În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalți aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost așa.Uite că se mai iau și decizii greșite. Eu sunt comentator, dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc șefia PSD”, a fost replica lui Ponta.

Fostul președinte al PSD a lăsat să se înțeleagă că e posibil să plece din partidul pe care l-a condus, iar totul va fi lămurit în perioada următoare.

”Nu știu dacă rămân în PSD, e decizia conducerii. O să vedeți în curând ce o să fac. Eu nu am fost niciodată exclus, când am plecat, ne-am strâns mâna și am plecat”, a spus Victor Ponta la TVR 1.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Asta în ciuda faptului că declarațiile recente ale celor doi au scos la suprafață adevărul, că relațiile sunt reci. Războiul s-a redeschis după ce Ponta a spus că guvernul Sorin Grindeanu e ca un avion condus de mai mulți piloți, enumerându-i pe Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis și DNA. Dragnea a...

Preluat de la EVZ