loading…

Numărul de atacuri cibernetice crește constant, iar atacatorii au devenit mai sofisticați, își aleg ținte mai precise și pot trece de soluțiile tradiționale de securitate pentru perimetrul rețelei de date, reiese dintr-un studiu realizat de compania Allied Telesis, remis astăzi Agerpres.

‘Dacă trec de mecanismele de securitate, aceste atacuri pot infiltra cu ușurință rețelele interne ale organizațiilor, lăsând apărătorilor o sumă extrem de limitată de opțiuni de apărare. Atacatorii țintesc de obicei date sensibile, sisteme sau anumite persoane, cu scopul de a fura proprietate intelectuală sau chiar informații secrete ale corporațiilor și instituțiilor guvernamentale. Prin asta, ei pot obține un avantaj competitiv necinstit, atât în zona privată, cât și în cea publică’, a declarat Cristian Darie, directorul companiei Allied Telesis.

Complexitatea crescută datorată numărului în creștere de dispozitive conectate, politicile neomogene de securitate din cadrul rețelelor sau incapacitatea de extindere a protecției conform nevoilor curente reprezintă cele mai mari provocări pentru rețelele tradiționale.

Conceptul Softare Defined Networking adresează aceste provocări și generează același tip de agilitate pe care abstractizarea și virtualizarea le-au generat pentru infrastructurile de servere.

Arhitectura integrată a soluției constă din Flowmon ADS (Sistem de Detecție a Anomaliilor) pentru detectarea anomaliilor din rețea pe baza fluxurilor de date (NetFlow, IPFIX sau altele compatibile), Analiza de Comportare a Rețelei NBA și soluția Allied Telesis SES (Secure Enterprise SDN), pentru determinarea dinamică a politicilor de acces de-a lungul întregii arhitecturi de rețea pe baza evenimentelor de rețea detectate (anomalii).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/numarul-de-atacuri-cibernetice-creste-constant-studiu-36475.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/numarul-de-atacuri-cibernetice-creste-constant-studiu-36475-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv