loading…

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, cap de serie numărul patru, s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, după ce au trecut, luni, scor 7-6, 6-1, de perechea Mate Pavic/Alexander Peya.

Partida din runda inaugurală a durat o oră și cinci minute. Horia Tecău și Jean Julien Rojer au reușit să câștige împotriva serviciului în game-ul cinci, însă Pavic și Peya au revenit și au făcut rebreak-ul la scorul de 5-4, când perechea româno-canadiană a servit pentru câștigarea primului act, scrie Mediafax.

Manșa secundă a fost la discreția câștigătorilor Turneului Campionilor din 2015, care au cedat adversarilor un singur game. Tecău (32 de ani, locul 19 ATP la dublu) și Rojer (35 de ani, locul 25 ATP la dublu) și-au asigurat un cec în valoare de 19.860 de dolari și 90 de puncte în ierarhia mondială, în urma calificării în sferturile de finală.

În această fază a competiției, Tecău și Rojer vor evolua împotriva perechii câștigătoare dintre Lucas Pouille/Fernando Verdasco (Franța/Spania) și Philipp Kohlschreiber/Florian Mayer (Germania).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/horia-tecau-si-jean-julien-rojer-s-au-calificat-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-la-dubai-36455.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/horia-tecau-si-jean-julien-rojer-s-au-calificat-in-sferturile-de-finala-ale-turneului-de-la-dubai-36455-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv