loading…

Gest fără precedent al unui ministru tehnocrat. Dragoș Pîslaru a venit cu flori la mamele protestatare din fața Ministerului Sănătății și și-a cerut iertare pentru ce a făcut.

Asta după ce, din cauza unui ordin comun dat de el și Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, sute de părinți ai copiilor cu deficiente severe riscă să rămână fără indemnizația de însoțitor, scrie romaniatv.net.

Cu lacrimi în ochi, fostul ministru a încercat să le explice mamelor greșeala făcută.

“Îmi pare rău! Lașitate din partea mea nu o să vedeți, recunoașterea greșelii da. Calea este de recuperare psihosocială. Nu este aceea de a da stigmat medical. Am ințeles anul trecut niște lucruri. Unele lucruri nici nu voiam să le înșeleg vreodată ca gravitate și suferință. Nu pot să mă pun în pielea dumneavoastră. Eu recunosc ca acea anexa si acel document pentru partea de retard mintal a fost gresit și trebuie refăcut. Nu este vorba de lipsă de empatie. Am copii și nu mă pot pune în pielea dumneavoastră”, a spus Dragoș Pîslaru mamelor.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, și ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, au semnat, vineri, un ordin comun, care amână intrarea în vigoare a ordinului prin care copiii cu sindrom Down ar fi putut rămâne fără drept la însoțitor, anunță Ministerul Muncii.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fostul-ministru-al-muncii-si-a-cerut-scuze-in-fata-mamelor-am-copii-si-nu-ma-pot-pune-in-pielea-dumneavoastra-36460.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fostul-ministru-al-muncii-si-a-cerut-scuze-in-fata-mamelor-am-copii-si-nu-ma-pot-pune-in-pielea-dumneavoastra-36460-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv