loading…

Donald Trump, președintele Statelor Unite, a ordonat agențiilor federale ca bugetul pe viitorul an fiscal să conțină majorări semnificative de fonduri la Pentagon, dar reduceri bugetare drastice la alte instituții guvernamentale, afirmă oficiali citați de cotidianul The New York Times.

Reducerile bugetare vor garanta că programele de asistență “Securitate Socială” și “Medicare” vor avea în continuare fonduri, au explicat sursele citate, notează Mediafax.

Fondurile ar urma să fie diminuate semnificativ la Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) și la Departamentul de Stat.

“Intenționăm să facem mai multe lucruri cu mai puține fonduri; vom face guvernarea mai eficientă și mai responsabilă. Vom începe investițiile pentru modernizarea infrastructurii”, a declarat astăzi Donald Trump, conform site-ului agenției Reuters.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/donald-trump-vrea-majorarea-bugetului-pentagonului-dar-reducerea-fondurilor-altor-institutii-36469.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/donald-trump-vrea-majorarea-bugetului-pentagonului-dar-reducerea-fondurilor-altor-institutii-36469-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv