loading…

Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants, și Dan Isai, fondatorul Salad Box, investesc peste un milion de euro într-un nou lanț de cafenele de specialitate, pe care vor să îl extindă la nivel internațional, deja fiind în discuții cu potențiali francizați în SUA și Algeria.

Lanțul de cafenele se numește Narcoffe Roasters și până acum numără două locații în Cluj Napoca, inaugurate anul acesta. Într-o primă etapă, cei doi investitori au bugetat 500.000 de euro pentru cel puțin 6 locații, astfel că anul acesta vor mai deschide încă cel puțin 4 cafenele în Cluj și București, urmând ca anul viitor rețeaua să ajungă la 15 unități, iar bugetul total să depășească 1 milion de euro, scrie vocea.biz.

Fiecare cafenea va funcționa cu circa 4-7 persoane, în funcție de dimensiune. Pe termen mediu, investiția va fi extinsă și la nivel internațional, planurile vizând exportul conceptului sub formă de franciză.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/doi-romani-investesc-peste-1-milion-de-euro-intr-un-lant-de-cafenele-pe-care-vor-sa-il-extinda-in-america-36451.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/doi-romani-investesc-peste-1-milion-de-euro-intr-un-lant-de-cafenele-pe-care-vor-sa-il-extinda-in-america-36451-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv