loading…

Procurorii DNA anunță că dosarul emiterii OUG 13 a fost clasat, însă cercetările vor continua la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiată, săptămâna trecută, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, care i-au solicitat informații, în calitate de martor, legate de aprobarea Ordonanței de Urgență nr. 13, în dosarul deschis după denunțul formulat în 24 ianuarie de membri ai asociației ”Inițiativa România”.

În același dosar, săptămâna trecută au fost audiați, tot în calitate de martor, secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, și ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu.

Și foștii secretari de stat de la Ministerul Justiției Oana Schmidt Hăineală și Constantin Sima au dat declarații în calitate de martor în acest dosar, ambii declarând că nu au contribuit la elaborarea Ordonanței de Urgență nr. 13 din 31 ianuarie privind codurile penale, abrogată de Guvern la cinci zile după adoptare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dna-claseaza-dosarul-emiterii-oug-13-si-il-declina-catre-parchetul-general-36433.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dna-claseaza-dosarul-emiterii-oug-13-si-il-declina-catre-parchetul-general-36433-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv