loading…

Cumnatul lui Sebastian Ghiță, Cristian Anastasescu, a fost reținut, în această seară, de procurorii DNA, decizia fiind luată după câteva ore în care apropiatul fostului deputat a fost audiat.

Cristian Anastasescu a fost adus pe baza unui mandat, la sediul DNA Ploiești, astăzi, cu câteva minute înainte de ora 12.00, având calitatea de suspect.

La sediul DNA Ploiești a fost adus cu mandat și Bogdan Padiu, director Teamnet Group, care, potrivit surselor judiciare citate, a fost audiat în același dosar. Și în cazul lui Padiu s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Procurorii DNA Ploiești au deschis un nou dosar în care este vizat fostul deputat Sebastian Ghiță, existând suspiciuni că acesta ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la diverse firme IT pentru ca acestea să obțină contracte cu statul. Mai mulți apropiați ai lui Ghiță, printre care cumnatul său, Cristian Anastasescu și directorul Teamnet Group, Bogdan Padiu, au fost audiați.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cumnatul-lui-sebastian-ghita-cristian-anastasescu-si-un-om-de-afaceri-retinuti-de-procurorii-dna-36479.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cumnatul-lui-sebastian-ghita-cristian-anastasescu-si-un-om-de-afaceri-retinuti-de-procurorii-dna-36479-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv