loading…

O bătrână de 78 de ani, fostă învățătoare, a fost găsită moartă în locuința sa din municipiul Vaslui, cu leziuni la cap. Ea ar fi fost ucisă de către nepotul său, în vârstă de 20 de ani, elev la un liceu din Vaslui, care ar fi stat două zile cu cadavrul femeii în casă, acoperit cu o plapumă.

Potrivit primelor informații oferite de către anchetatori, cadavrul femeii a fost găsit de către polițiști în locuința acesteia din Vaslui, după ce vecinii au sunat la 112, scrie romaniatv.net.

Trupul femeii, pe care au fost găsite leziuni la cap, era întins pe un pat din casă și acoperit cu o plapumă. Cel care a alertat vecinii bătrânei, fostă învățătoare în municipiul Vaslui, a fost bărbatul care o ajuta pe femeie la unele treburi gospodărești, îngrijorat că nu o mai văzuse de două zile, iar nepotul acesteia nu i-a permis să intre în locuință. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că suspect în acest caz este nepotul bătrânei, un tânăr de 20 de ani, elev la un liceu din Vaslui.

”Procurorul de caz a întocmit dosar penal pentru omor. Față de tânărul de 20 de ani s-a dispus măsura internării într-o secție medicală de psihiatrie”, a declarat, luni, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja. Tânărul apare în evidențele medicilor cu afecțiuni psihice și locuia de mai mulți ani împreună cu bunica sa. Părinții tânărului sunt plecați la muncă în străinătate, vecinii afirmând că devenea violent în limbaj atunci când nu-și lua medicația.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/crima-sangeroasa-o-fosta-invatatoare-a-fost-ucisa-de-nepotul-sau-care-a-stat-doua-zile-cu-cadavrul-in-casa-36461.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/crima-sangeroasa-o-fosta-invatatoare-a-fost-ucisa-de-nepotul-sau-care-a-stat-doua-zile-cu-cadavrul-in-casa-36461-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv