loading…

Situație șocantă la Spitalul Municipal din Craiova. O femeie de 81 de ani și un bărbat de 67 de ani au decedat în urma unor transfuzii. Alți patru bolnavi dintre cei care au făcut transfuzii au acuzat stări de rău și au ajuns de urgență la Terapie Intensivă.

Doi pacienți, o femeie în vârstă de 81 de ani și un bărbat de 67 de ani, au murit, vineri, la Spitalul Municipal „Filantropia”, în urma unor transfuzii. Alți patru pacienți dintre cei transfuzați au acuzat stări de rău și au fost transferați de urgență la Terapie Intensivă, conform romaniatv.net.

Unitatea medicală a sesizat poliția privind moartea suspectă a celor doi pacienți și a dispus efectuarea unei anchete interne.

Atât reprezentanții unității medicale, cât și cei ai Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au confirmat incidentul, însă până în acest moment nu se știe care a fost cauza deceselor.

„Pe 25 februarie, reprezentanții Spitalului Municipal «Filantropia» au depus o sesizare la Secția 1 Poliție cu privire la faptul că, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, au decedat doi pacienți în condiții suspecte. Este vorba de o pacientă de 81 de ani, din Craiova, și de un pacient de 67 de ani, din localitatea Vânju Mare, Mehedinți. Potrivit procedurilor, a fost deschis un dosar de moarte suspectă și se așteaptă efectuarea necropsiilor, în urma cărora se va stabili cauza decesului celor doi pacienți”, a explicat pentru  Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/caz-socant-la-spital-doi-oameni-au-murit-iar-alti-patru-sunt-in-stare-grava-din-cauza-unor-transfuzii-de-sange-36424.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/caz-socant-la-spital-doi-oameni-au-murit-iar-alti-patru-sunt-in-stare-grava-din-cauza-unor-transfuzii-de-sange-36424-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv