loading…

Informatii despre gradinita

Gasirea unei gradinite bune la care sa-ti inscrii copilul este foarte importanta pentru ca cel mic sa aiba parte de o educatie corespunzatoare. Selecteaza o lista de gradinite care sunt invecinate cu locuinta ta, apoi cauta ce program are fiecare, care este programa scolara si extrascolara, care este politica legata de programul de masa, de somn, de transport etc. 

Modalitati de inscriere

Sunt gradinite care accepta copii in functie de anumite teste standard care sa determine nivelul copilului de cunoastere si abilitati. 

Scoala de acasa

Dupa inscrierea la gradinita, pana vor incepe cursurile, poti exersa cu copilul acasa diverse cunostinte si abilitati. Cere sfatul reprezentantilor gradintei la care ti-ai inscris copilul cu privire la lucrurile pe care se pune accent in institutia respectiva si pe care sa le poti exersa acasa cu cel mic. 

Gradinita nu inseamna numai abilitati cognitive, ci si sociale. Pana la inceperea cursurilor, poti exersa cu cel mic reguli de buna purtare si bune maniere, il poti invata sa vorbeasca politicos, sa-si astepte randul, sa imparta etc.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cauti-o-gradinita-pentru-copilul-tau-iata-3-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii-36435.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/cauti-o-gradinita-pentru-copilul-tau-iata-3-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii-36435-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv