loading…

Doi angajați ai Alro Slatina au fost reținuți, în această după-amiază, după ce, săptămâna trecută au fost prinși în flagrant în timp ce furau 22 de tone de aluminiu din interiorul fabricii, aceeași măsură fiind luată de polițiști și față de trei agenți de pază și față de alte două persoane, cumpărătorii.

Reprezentanții IPJ Olt au declarat, astăzi, pentru Mediafax, că polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au decis reținerea pentru 24 de ore a doi angajați ai Alro, a trei agenți de pază din cadrul firmei care asigură paza societății, dar și a altor două persoane din Slatina, „cumpărători” ai deșeurilor din aluminiu.

Cei șapte sunt bănuiți că ar fi sustras 22 tone deșeuri din aluminiu din incinta societății, pe care intenționau să le valorifice ilegal pe raza municipiului Slatina.

„La data de 16 februarie, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia a fost depistat un autocamion, încărcat cu cele 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență. Deșeurile din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei și autocamionul au fost indisponibilizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agent principal Alexandra Dicu.

Cele șapte persoane cercetate pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat vor fi prezentate Judecătoriei Slatina pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/angajati-si-agenti-de-paza-retinuti-pentru-furtul-a-22-de-tone-de-aluminiu-36471.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/angajati-si-agenti-de-paza-retinuti-pentru-furtul-a-22-de-tone-de-aluminiu-36471-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv