loading…

Autoritățile din Arad au început o anchetă la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară din centrul municipiului Arad, după ce elevii au găsit, astăzi, un șobolan mort pe un coridor, lângă o clasă.

Elevii Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară din centrul municipiului Arad au găsit, luni, un șobolan mort pe un coridor situat în apropierea unei săli de clasă.

Imediat, Direcția de Sănătate Publică Arad s-a autosesizat.

“Conducerea unității de învățământ a efectuat operațiunile de dezinsecție și deratizare, chiar cu o frecvență mai mare decât cea prevăzută în legislația în vigoare, însă cu toate acestea prezența rozătoarelor în unitate nu a fost împiedicată. Este de precizat și faptul că în clădirea unității de învățământ se efectuează operațiuni de igienizare, care au cuprins o parte a parterului și a etajului”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Arad, medicul Daniela Cârnațu.

Școala se află într-o zonă veche a centrului municipiului Arad.

Pe de altă parte, și conducerea Inspectoratului Școlar Arad a început o anchetă în acest caz.

“Am cerut analizarea imaginilor de pe camerele video de supraveghere pentru a afla ce s-a întâmplat”, a declarat șeful Inspectoratului Școlar Arad, prof. Claudius Mladin.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ancheta-la-o-scoala-unde-elevii-au-gasit-un-sobolan-mort-pe-un-coridor-36459.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ancheta-la-o-scoala-unde-elevii-au-gasit-un-sobolan-mort-pe-un-coridor-36459-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv