Anamaria Prodan a postat un mesaj pe contul de Facebook, în care îi ia apărarea lui Laurențiu Reghecampf, cel despre care prosport.ro a scris că ar fi băut, alături de Mihai Stoica, înantea partidei Zurich – Steaua. Impresara l-a acuzat pe Gigi Becali că nu i-a luat ferm apărarea soțului ei, care nu obișnuiește să consume alcool. Astăzi, într-o intervenție la sport.ro, machidonul a confirmat povestea de la Zurich, despre care știa, și a precizat că Stoica a băut fără să-l aibă în preajmă pe „Reghe”.

„Mă văd nevoită să-l apăr pe Reghecampf public pentru simplul fapt că mă deranjează situaţia neplăcută în care se spun/scriu atât de multe neadevăruri despre el, iar Gigi Becali le girează prin tăcere. Eu cred cu tărie că Steaua a fost în era Laurenţiu Reghecampf o mare familie care a tras mereu în aceeaşi direcţie, de la patron până la ultimul angajat, şi că aşa ar trebui să rămână şi în prezent. Aşa că mă repet: nu sunt supărată pe Gigi Becali! Dar simt că dânsul ar fi trebuit să spună aseară lucrurilor pe nume, dacă într-adevăr ştia mai multe, fără a face jocul unor oameni care abia aşteaptă un impuls pentru a-l atacă pe Reghecampf! Domnul Becali, la fel că toată lumea, ştie foarte bine că Laurenţiu Reghecampf este un profesionist desăvârşit! Aşa şi-a construit o frumoasă carieră de fotbalist şi una la fel de frumoasă de antrenor. Laur n-a băut în viaţa lui înainte de meciuri, nici ca jucător, nici ca antrenor, pentru că Laur nu face asta nici măcar în viaţa de zi cu zi. Domnul Becali ştie de asemenea foarte bine că Laurenţiu iubeşte atât de mult această echipă şi îşi respectă atât de mult patronul, încât n-ar face niciodată un asemenea rău. (…) Faptul că există alţi antrenori care i se autopropun noaptea în discuţii “spontane” îl poate deturna de la direcţia în care merge adevărul, dar dacă la nivel oficial se doreşte îndepărtarea antrenorului cu cele mai bune rezultate din istoria recentă a Stelei, cu siguranţă acest lucru îl putem rezolvă cu prietenia şi respectul reciproc cuvenit”, a scris Anamaria Prodan.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Anamaria Prodan a postat un mesaj pe contul de Facebook, în care îi ia apărarea lui Laurențiu Reghecampf, cel despre care prosport.ro a scris că ar fi băut, alături de Mihai Stoica, înantea partidei Zurich - Steaua. Impresara l-a acuzat pe Gigi Becali că nu i-a luat ferm apărarea...

Preluat de la EVZ