loading…

O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost răpită de pe stradă și violată cu sălbăticie de un bărbat de 35 de ani, timp de aproximativ trei ore.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, în municipiul Turda.

‘Mergeam spre casa bunicii când, brusc, a apărut în fața mea un bărbat, trecut de 35 de ani, care mi-a blocat drumul. Mi-a spus că-s foarte frumoasă și până să zic ceva m-a luat pe sus, în brațe și a pornit pe stradă cu mine spre o direcție necunoscută. Era însoțit de doi băieți și în ciuda faptului că le-am cerut să alarmeze poliția sau oamenii, nu a făcut acest lucru. Din păcate, deși m-am zbătut și am strigat tare, cei câțiva trecători care au văzut scena nu au intervenit. (…)

Apoi, acolo am rămas singură cu Emanuel – așa am aflat că-l cheamă – în timp ce băieții ceilalți așteptau afară. M-a batjocorit o singură dată, în cele trei ore când am stat acolo cu el. Apoi mi-a dat drumul zicându-mi că mă omoară în caz că voi spune acasă ce mi s-a întâmplat’, a povestit minora pentru Gazeta de Cluj.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz!

‘La data de 21 februarie a.c., la Poliția municipiului Turda a fost depusă o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. O minoră, în vârstă de 15 ani, a sesizat faptul că, în 24 ianuarie a.c.,  a fost victima unui viol. În urma plângerii făcute, polițiștii au dispus examinarea medico-legală a minorei. Cel bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs fapta și luarea măsurilor legale’, a declarat pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J Cluj.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/adolescenta-rapita-de-pe-strada-si-violata-cu-salbaticie-timp-de-trei-ore-36462.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/adolescenta-rapita-de-pe-strada-si-violata-cu-salbaticie-timp-de-trei-ore-36462-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv