loading…

Demolarea clubului Bamboo din Capitală a început, astăzi, la mai bine de o lună după incendiul în care a ars aproape în totalitate, la fața locului acționându-se cu un buldoexcavator, în prezența polițiștilor și a criminaliștilor.

Demolarea clubului Bamboo a început, luni, costurile lucrărilor urmând să fie suportate de patroni, scrie Mediafax.

La fața locului s-a intervenit, deocamdată, cu un buldoexcavator care a pus la pământ o parte din rămășițele clădirii, pentru a face loc criminaliștilor să strângă probe.

Intervenția va se va desfășura pe parcursul mai multor zile.

Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) a recomandat dezafectarea totală a clubului Bamboo din Capitală din cauză că, după evaluarea structurii de rezistență, s-a constatat posibilitatea crescută ca aceasta să se prăbușească.

Un incendiu puternic a devastat în întregime localul în urmă cu o lună, 44 de persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Procurorii Parchetului Capitalei au deschis in rem un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă. Patronii clubului susțin că focul ar fi putut fi pus intenționat, deoarece în zona de unde a pornit incendiul au fost văzute persoane suspecte.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/a-inceput-demolarea-clubului-bamboo-din-capitala-localul-va-fi-dezafectat-in-intregime-36467.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/a-inceput-demolarea-clubului-bamboo-din-capitala-localul-va-fi-dezafectat-in-intregime-36467-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv