loading…

Blockbuster-ul “Batman v Superman: Dawn of Justice” a dominat, sâmbătă, așa cum se preconizase, cea de-a 37-a ediție a premiilor Zmeura de Aur, parodie a Oscarurilor care recompensează cele mai slabe realizări ale cinematografiei americane, relatează astăzi AFP.

“Batman v Superman: Dawn of Justice”, cu Ben Affleck, a câștigat șase premii: cel mai prost film, cei mai proști actori în roluri principale (Ben Affleck și Henry Cavill pentru Batman și Superman), cel mai prost actor în rol secundar (Jesse Eisenberg în pielea lui Lexx Luthor), cel mai prost scenariu și cel mai prost regizor (Zack Snyder). Pelicula a avut concurență serioasă din partea unui documentar despre Hillary Clinton, care a primit cinci trofee la această competiție, conform Agerpres.

În ciuda criticilor foarte dure, filmul “Batman v Superman” a strâns încasări de aproape 900 de milioane de dolari în lume.

Dinesh D’Souza a reușit să ia două dintre premiile foarte puțin râvnite – cel mai prost actor și cel mai prost regizor – pentru “Hillary’s America”, documentarul fiind evaluat cu 1,7 / 10 de aproximativ 80.000 de critici pe site-ul Rotten Tomatoes.

Rebekah Turner a câștigat un premiu Zmeura de Aur pentru cea mai proastă actriță după interpretarea rolului lui Hillary Clinton, iar trofeul pentru cea mai proastă actriță într-un rol secundar a ajuns la Kristen Wiig, pentru contribuția sa la pelicula “Zoolander 2”.

Laureații premiilor Zmeura de Aur, competiție a cărei primă ediție s-a desfășurat în 1980, au fost anunțați printr-un comunicat emis sâmbătă, pentru acordarea “distincțiilor” cunoscute și ca anti-Oscaruri nefiind organizată nici o ceremonie.

Premiul Zmeura de Aur constă într-un trofeu sub forma unei zmeuri de mărimea unei mingi de golf așezată pe o bobină de film, de culoare galbenă, în valoare de 4,79 de dolari.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/zmeura-de-aur-2017-care-sunt-cele-mai-proaste-filme-din-anul-precedent-36415.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/zmeura-de-aur-2017-care-sunt-cele-mai-proaste-filme-din-anul-precedent-36415-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv