Ineditul eveniment are loc la Timișoara, luni dimineață, într-o locație de pe malul Begăi, care a aparținut fostei fabrici de pălării, Ambasada. Cei trei membri ai trupei JazzyBIT vor susţine un concert inedit alături de Subcarpaţi. Piesele Subcarpați vor conține elemente jazzy, iar melodiile JazzyBIT vor căpăta un vibe de hip-hop. Formația Subcarpați va fi reprtezentată MC Bean și Power pe Vinil.

”La 2 ani de la deschiderea Ambasada, petrecem împreună al treilea «Sunrise», alături de prieteni dragi, parteneri și artiști pe care-i iubim. O repetiție cu public și o colaborare inedită: MC Bean și Power pe Vinil vor colabora cu Teo, Mihai si Csongor. Subcarpați x JazzyBIT”, au transmis organizatorii evenimentului.

Ambasada – centru cultural independent, întreprindere socială și spațiu de întâlnire și lucru pentru comunitatea creativă și non-profit – este primul centru cultural independentdin România afiliat Trans Europe Halles (o rețea internatională de centre culturale independente, care functionează, majoritatea, în foste spații industriale). (Foto: Facebook / Subcarpati)

rootstireaActualitate/EsentialCultură
Ineditul eveniment are loc la Timișoara, luni dimineață, într-o locație de pe malul Begăi, care a aparținut fostei fabrici de pălării, Ambasada. Cei trei membri ai trupei JazzyBIT vor susţine un concert inedit alături de Subcarpaţi. Piesele Subcarpați vor conține elemente jazzy, iar melodiile JazzyBIT vor căpăta un vibe...

Preluat de la EVZ