Valentin Moacă şi-a înfipt singur cuţitul în inimă şi a decedat la scurt timp. Ginerele, Daniel Tiva, de 32 de ani, adus de urgenţă la Spitalul Bârlad, a fost înjunghiat tot în zona inimii, se află în stare gravă şi a fost intrat direct în operaţie. Fiica lui Valentin Moaca, Daniela Tiva, de 25 de ani, a fost adusă şi la ea spital, înjunghiata în spate, situaţia sa fiind critică, informează site-ul vasluian vremeanoua.ro. Se  pare că a fost vorba de o ceartă în familie, tatăl fetei acţionând pe fondul consumului de alcool. Fiica şi ginerele, părinţi ai unui copil de patru ani, veniseră în vizită la părinţii din comuna vasluiană, Ghergheşti.

Băutura i-a luat minţile

Totul a pornit acum mai bine de o lună, când soţia lui Valentin Moacă s-a despartit de acesta şi a plecat la parintii săi, în Dragomiresti. În urma cu zece zile, când fiica sa şi ginerele ei s-au intors din Italia, acolo unde lucrau de ceva timp, femeia i-a rugat să îi aducă bagajele de la soţ. Atunci, totul a decurs normal, cei doi soţi au luat o parte din lucrurile acesteia şi le-au dus în Dragomiresti. Însă, când au venit să-i ia restul de lucruri, l-au găsit pe Valentin Moaca beat criţă. Beţivul a început să se certe cu aceştia şi, nervos, a pus mâna pe o baionetă veche pe care o avea în casă şi l-a înjunghiat pe ginere, au detaliat ziarişti de la vremeanoua.ro. Apoi şi-a injunghiat propria fiică. După ce a realizat  ce a făcut şi-a înfipt baioneta direct în inimă.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Valentin Moacă şi-a înfipt singur cuţitul în inimă şi a decedat la scurt timp. Ginerele, Daniel Tiva, de 32 de ani, adus de urgenţă la Spitalul Bârlad, a fost înjunghiat tot în zona inimii, se află în stare gravă şi a fost intrat direct în operaţie. Fiica lui Valentin...

Preluat de la EVZ