Dinamo a câștigat cel de-al meci consecutiv sub comanda lui Cosmin Contra, după ce s-a impus, sâmbătă, pe „Arena Națională”, în fața celor de la CS „U” Craiova, scor 2-1. Nivelul partidei a fost peste cel obișnuit în campionatul intern, cu un ritm de joc ridicat, cu ocazii de ambele părți și cu spectatori care au trăit intens în tribune. Dinamoviștii au condus la pauză după reușitele lui Adam Nemec (5 și 14), oaspeții au redus din diferență datorită lui Gustavo Vagenin (73), cel care a trimis mingea în poartă după ce Penedo a apărat lovitura de la 11 metri executată de Andrei Ivan.

Dinamo a urcat pe locul al 5-lea al clasamentului, cu 38 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj, care a disputat un meci mai puțin. Astra Giurgiu este pe poziția a 7-a, cu 35 de puncte și două meciuri în minus. Craiova se află pe 3, cu 40 de puncte.

Gigi Mulțescu, antrenorul oltenilor l-a criticat pe centralul Istvan Kovacs, dar le-a reproșat și adversarilor atitudinea din repriza a doua. „Am început exact invers față de cum am pregătit meciul. Am primit două goluri imediat. Apoi am așezat jocul, dar nu am marcat. E păcat că nu am scos nimic dintr-un meci pe care l-am controlat aproape în totalitate. Per total a fost un meci bun, cu cel mai bun ritm din tot campionatul. Până în minutul 30, domnul Kovacs i-a lăsat să ne calce în picioare. Arbitrul a fost în alt film. Apoi a fost o rușine cum s-au prezentat adversarii de azi, în repriza a doua mă refer. Au tras de timp în ultimul hal, dar și arbitrul i-a lăsat. Le-a mai dat câteva galbene, dar târziu. Spre final a fost bătaie de joc. Nu s-a mai jucat nimic”, a spus Mulțescu la Dolce Sport.

„Îi felicit, au dat totul, am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători tehnici, care pun probleme. Băieții au răspuns, au suferit, am avut și noroc. Ăsta e Dinamo pe care mi-l doresc, agresiv! Dinamo a arătat altfel, se vede un Dinamo cu spirit, de aici putem să muncim, să avem liniște, să îmbunătățim lucrurile”, a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo a câștigat cel de-al meci consecutiv sub comanda lui Cosmin Contra, după ce s-a impus, sâmbătă, pe „Arena Națională”, în fața celor de la CS „U” Craiova, scor 2-1. Nivelul partidei a fost peste cel obișnuit în campionatul intern, cu un ritm de joc ridicat, cu ocazii de...

Preluat de la EVZ