Amenzi usturătoare au primit cluburile verificate de agenţii de la Poliţia Locală a Sectorului 4 care au efectuat o razie în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mai mult decât atât, unul dintre cele mai cunoscute localuri a fost închis deoarece nu avea autorizaţie de funcţionare.

Acţiunea de sâmbătă seara a fos pregătită minuţios, exact ca la Poliţia Naţională, de şeful Poliţiei Locale, Marcian Colman, fostul director adjunct al Direcţiei de Ordine Publică din Poliţia Română. Peste 100 de polițiști locali și inspectori au participat la razia care a vizat cinci cluburi.

Pe baza unui plan de acţiune, echipe  ale  Direcţiei  Generale  de  Poliţie  Locală  Sector 4, formate  din  inspectori  ai  Serviciului Control Comercial şi agenţi locali, au verificat cluburile care îşi desfăşoară activitatea pe  raza  Sectorului 4.

Oficialii primăriei au transmis că, în urma  deficienţelor  constatate,  oamenii  legii au aplicat  amenzi în cuantum de 126 de mii de lei. Cele mai mari amenzi le-au primit administratorii care vindeau produse cu termen expirat. Alte sancţiuni au fost date pentru lipsa afişării preţurilor precum şi consumul de produse din tutun în incinta localurilor.

Mai mult,  pe lângă amenzile  aplicate,  unui  club  i-a fost suspendată activitatea, ca urmare a neregulilor grave depistate. Clubul, susţin oficialii primăriei, nu avea autorizaţie de funcţionare, dar continua să îşi desfăşoare activitatea. Drept urmare, clienţii au fost nevoiţi să plece acasă iar inspectorii şi poliţiştii locali au pus lacătul pe uşă.

Patronii tuturor cluburilor au fost chemaţi la sediul Poliţiei Locale Sector 4 cu acte doveditoare şi nu este exclus ca, în urma verificărilor, să mai fie închise localuri.

Oficialii primăriei sectorului 4 arată că acţiunile  vor continua  în  perioada  următoare, pentru ca  siguranţa celor care frecventează astfel de localuri să nu fie periclitată iar operatorii economici să respecte prevederile legale.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Amenzi usturătoare au primit cluburile verificate de agenţii de la Poliţia Locală a Sectorului 4 care au efectuat o razie în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mai mult decât atât, unul dintre cele mai cunoscute localuri a fost închis deoarece nu avea autorizaţie de funcţionare.Acţiunea de sâmbătă seara a...

Preluat de la EVZ