Potrivit  Daily Mirror, Nigel Farage a fost fotografiat luând masa cu președintele american, fiica acestuia, Ivanka, ginerele lui, Jared Kushner, și guvernatorul de Florida, Rick Scott.

În același timp, se pare că secretarul de Stat american, Rex Tillerson, stătea la o masă în partea opusă a restaurantului, luând cina cu soția sa.

Grupul a fost observat de jurnalistul Benny Johnson, care a afirmat că agenții Secret Service împânziseră locul înainte ca Trump să apară și au mai rămas acolo o perioadă de timp.

Jurnalistul a scris pe Twitter: „Farage nu a fost invitat la această cină. S-a strecurat acolo în ultima secundă”. Anterior, în acea seară, publicistul lui Farage a scris pe Twitter că se uita la Aston Villa, la tv, în holul hotelului lui Trump.

După cină, Johnson s-a apropiat de Trump și l-a întrebat dacă va participa la Dineul corespondenților de la Casa Albă, iar răspunsul a fost: „Nu. Îți place asta?”.

Trump va fi primul președinte american care nu va participa la acest dineu tradițional, alături de jurnaliștii acreditați la Casa Albă, după Ronald Reagan, în 1981, care nu a apărut la petrecere pentru că se recupera după tentativa de asasinat.

Luxosul hotel al lui Trump din Washington D.C. se află în fosta clădire a Poștei, care este încă în proprietatea guvernului federal. Au existat semne de întrebare legate de contractul de închiriere al acestui hotel, care s-a deschis cu doar o lună înainte de alegerule din noiembrie 2016, pentru că persoanele care dețin funcții publice nu pot fi implicate în astfel de afaceri, precizează sursa citată.

Nigel Farage, care a contribuit la victoria campaniei în favoarea Brexitului la referendumul din iunie de anul trecut, este dornic să-şi întărească legăturile cu Trump, după ce şi-a dat demisia anul trecut din postul de preşedinte al UKIP, formaţiune anti-UE, comentează AFP, citată de Agerpres.

În fotografia intitulată „Cină cu The Donald”, Farage apare zâmbitor, privind către cameră, alături de Trump şi alte patru persoane aşezate în jurul unei mese, la Trump International Hotel.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/nigel-farage_1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/nigel-farage_1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit  Daily Mirror, Nigel Farage a fost fotografiat luând masa cu președintele american, fiica acestuia, Ivanka, ginerele lui, Jared Kushner, și guvernatorul de Florida, Rick Scott.În același timp, se pare că secretarul de Stat american, Rex Tillerson, stătea la o masă în partea opusă a restaurantului, luând cina cu...

Preluat de la EVZ