UPDATE ora 19.00

Conform Daily Mail, este vorba despre un grup de români care lucrează la o spălătorie de mașini din Londra, iar una dintre victime, un tânăr de 25 de ani, este în stare foarte gravă la spital, luptă pentru a rămâne în viață.

Incidentul s-a petrecut dimineața la ora 8.20, iar matorii spun că șoferul părea beat și acțiunile sale păreau intenționate, precizează sursa citată.

Imaginile șocante arată momentul în care un Mercedes a intrat în cinci oameni, care se pare că sunt angajați la o spălătorie de mașini, pe o stradă din sudul Londrei.

Martorii spun că un bărbat plin de sânge ar fi alergat după șofer, pe stradă, strigând „f…k you” și „ de ce ai făcut asta?”, înainte ca polițiștii să sosească la fața locului.

O femeie de 35 de ani și un alt bărbat de 25 de ani sunt în stare gravă, dar stabilă, la spital.

O înregistrare video după incidnet arată trecători care aleargă la fața locului, pentru a-i ajuta pe cei căzuți la pământ, loviți de mașină.

Martor la incident, Cloin Liddell (29 de ani) a declarat: „Am văzut mașina care s-a întors la intersecție și apoi șoferul a apăsat pe accelerație la maximum și a lovit un stâlp de pe trotuar, apoi cinci oameni, înainte de a se opri în zid”. „A vrut să-i lovească, era lovit la cap când a coborât din mașină și a fugit imediat, după colț, înainte ca poliția să-i aresteze”, a povestit el.

UPDATE ora 15.00

Un bărbat a fost arestat, fiind bănuit de şofat periculos şi în stare de ebrietate, după ce a rănit cinci persoane în sud-estul Londrei, a anunţat poliţia, informează DPA.

Poliţia metropolitană a transmis că maşina condusă de bărbat a lovit mai mulţi trecători înainte de a se izbi de un zid în zona Bellingham, în jurul orei locale 8 am (08:00 GMT).

Patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 25 şi 46 de ani, au primit îngrijiri medicale ca urmare a rănilor suferite. Trei persoane sunt în stare critică.

Şoferul a fost tratat pentru o rană la cap, a anunţat poliţia.

Potrivit Xinhua, incidentul a fost „un accident de trafic, neavând legătură cu terorismul”.

Accident cu victime

Conform informațiilor disponibile la această oră, una dintre victime se află în stare gravă la un spital din apropierea incidentului. 

Acesta nu este primul atac de genul acesta din ultimele 24 de ore. Un șofer a intrat sâmbătă cu mașina într-o mulțime ce aștepta lângă o brutărie din Heidelberg, un oraș din sudul Germaniei.

Nici SUA nu a avut liniște. Un vehicul a lovit mulțumea care asista la o paradă de Mardi-Gras (înainte de intrarea în postul Paștelui Catolic), sâmbătă seară, în orașul american New Orleans.  Presa locală a anunțat că 12 oameni au fost răniți, însă cifra ar putea crește în orele următoare.  Atacul s-a produs la intersecția străzilor Orleans și Carrollton, în cursul paradei The Endymion, una dintre cele mai populare parade din New Orleans cu prilejul Mardi-Gras.

Bloodied victims lie strewn across the pavement after ‘a drink driver deliberately smashed into five Romanian car wash workers’ leaving a man, 25, fighting for his life

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/spalatorie.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/spalatorie-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
UPDATE ora 19.00Conform Daily Mail, este vorba despre un grup de români care lucrează la o spălătorie de mașini din Londra, iar una dintre victime, un tânăr de 25 de ani, este în stare foarte gravă la spital, luptă pentru a rămâne în viață.Incidentul s-a petrecut dimineața la ora...

Preluat de la EVZ