loading…

Conferențiarul Constantin Petrovici, de la Facultatea de Psihologie a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, a fost achitat de Tribunalul Iași în dosarul în care este acuzat de trafic de influență și pentru că a cerut favoruri sexuale unei studente în schimbul promovării unui examen, instanța stabilind că faptele nu au fost săvârșite cu vinovăția prevăzută de legea penală.

Magistratul de la Tribunalul Iași care a judecat dosarul l-a achitat pe Constantin Petrovici atât pentru trafic de influență, cât și pentru fals intelectual și folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

Decizia de achitare a fost luată în baza dispoziției din Codul de procedură penală potrivit căreia „fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârșită cu vinovăția prevăzută de lege”.

Decizia Tribunalului Iași nu este definitivă și poate fi contestată de procurori la Curtea de Apel Iași, scrie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/profesorul-universitar-care-cerea-mita-in-natura-unei-studente-achitat-de-tribunal-36407.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/profesorul-universitar-care-cerea-mita-in-natura-unei-studente-achitat-de-tribunal-36407-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv