Autorul atacului, fiul său, în vârstă de 30 de ani, a sărit la Loreta Iorga din senin, fără  să fi fost vreo discuție anterioară, și a înfipt un cuțit de bucătărie de nu mai puțin de 13 ori în trupul mamei sale.  Tânărul este cunoscut cu antecedente, fiind sub tratament pentru o afecțiune psihică. De altfel, nici anchetatorii nu au reușit să obțină prea multe informații de la acesta, deoarece se afla încă sub influența medicamentelor.

Din spusele vecinilor,fiul medicului legist ar fi cunoscut și ca un consumator de stupefiante, și nu se află la prima „abatere” de acest gen. Cu câțiva ani în urmă, a mai provocat un scandal la domiciliu, lovind-o de mai multe ori pe mama sa, pe care, apoi, a scos-o în balconul apartamentului și a încuiat-o acolo. Loreta Iorga a ajuns, atunci, la camera de gardă de la Urgență, cu urme de lovituri, iar fiul acesteia a ajuns la un spital de specialitate, unde a primit tratament.

Ambulanța sosită la fața locului a fost chemată chiar de Loreta Iorga, găsind-o pe aceasta înjunghiată, în scara blocului unde locuia. Acum, medicul giurgiuvean este internat la Spitalul Județean de Urgență, la secția de terapie intensivă, iar cei care o au în grijă spun că starea sa este stabilă.

Tânărul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar astăzi a primit mandat de arestare de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. 

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Autorul atacului, fiul său, în vârstă de 30 de ani, a sărit la Loreta Iorga din senin, fără  să fi fost vreo discuție anterioară, și a înfipt un cuțit de bucătărie de nu mai puțin de 13 ori în trupul mamei sale.  Tânărul este cunoscut cu antecedente, fiind sub...

Preluat de la EVZ