loading…

Florin Salam a fost retinut pe aeroport, la New York, după ce poliția de frontieră i-a gasit in bagaj 100.000 de dolari, bani cash strânși la o cântare.

Ultima deplasare a lui Florin Salam în Statele Unite s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru cel mai în vogă cântăreț de manele de la noi.

Potrivit wowbiz.ro, Salam și trupa lui au fost blocați de autoritățile vamale, care au descoperit că suma pe care artistul o avea la el înainte de îmbarcarea în avionul cu care urma să părăsească teritoriul SUA, aproximativ 100.000 de dolari, era mult peste limita de cash admisă.

Conform unor surse de peste Ocean, cântărețul și trupa lui au fost conduși într-un birou unde li s-au cerut explicații cu privire la proveniență dolarilor. În zadar a explicat artistul că a primit banii după o prestație artistică alături de trupa să. “Nu aveți acte doveditoare, suma se confiscă!“, au decis oamenii legii din SUA, lăsându-i însă pe artiști în cele din urmă să plece acasă.

Salam s-a deplasat în America alături de trupa sa, dar și de soție.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/florin-salam-retinut-pe-aeroportul-jfk-din-new-york-dupa-ce-autoritatile-au-gasit-o-suma-impresionanta-de-bani-asupra-sa-36394.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/florin-salam-retinut-pe-aeroportul-jfk-din-new-york-dupa-ce-autoritatile-au-gasit-o-suma-impresionanta-de-bani-asupra-sa-36394-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv