loading…

Cel puțin 42 de persoane au murit astăzi, în urma mai multor atacuri sinucigașe care au vizat două baze ale forțelor de securitate siriene din orașul Homs, potrivit televiziunii de stat și Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), notează AFP.

“Au fost cel puțin șase atacatori, iar câțiva dintre ai s-au detonat în apropierea sediilor serviciilor de securitate și de informații militare”, a transmis Rami Abdel, directorul OSDO.

Printre cei decedați s-ar număra și un înalt oficial din cadrul serviciilor de spionaj, a adăugat Rami.

Atentatele produse în cartierele Ghouta and Mahatta nu au fost încă revendicat, însă modul de operare indică spre rețeaua teroristă Stat Islamic, care controlează un teritoriu însemnat la est de Homs.

Homs este al treilea cel mai mare oraș sirian și este în mare parte controlat de forțele loiale regimului de la Damasc.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/atentate-sinucigase-cel-putin-42-de-persoane-au-murit-dupa-ce-mai-multi-teroristi-s-au-aruncat-in-aer-36397.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/atentate-sinucigase-cel-putin-42-de-persoane-au-murit-dupa-ce-mai-multi-teroristi-s-au-aruncat-in-aer-36397-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv