Potrivit spynews.ro, Cristi Borcea a fost mutat, de urgență, înapoi la Penitenciarul Jilava, deși, în ultimele luni a fost operat de patru ori iar în închisoare nu poate urma procedurile medicale care i-au fost recomandate pentru ca starea lui de sănătate să se amelioreze.

Zilele trecute, Cristi Borcea ar fi solicitat să fie lăsat să urmeze procedurile de recuperare medicală, obligatorii pentru orice om care a suferit operațiile pe care le-a îndurat el, și, acum, așteaptă răspunsul oficialităților. Dacă răspunsul așteptat va mai întârzia mult, milionarul ar putea să mai aibă nevoie de câteva intervenții medicale, starea lui de sănătate fiind caracterizată, de medici, drept ”una problematică”

În martie 2012, fostul preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. Borcea a fost supus unei intervenţiii de by-pass pe o arteră coronară blocată. Intervenţia chirurgicală a avut loc atunci cu o săptămână înainte ca Tribunalul Bucureşti să dea sentinţa în Dosarul Transferurilor. În iulie 2014, când era încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Borcea a fost internat la Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Constanţa, după ce a acuzat dureri în piept. Medicii i-au făcut atunci o coronarografie, medicii stabilind că nu a fost vorba de un infarct. Recent, ne-au dezvăluit surse medicale, Cristi Borcea are și motive de îngrijorare legate de salturile tensionale și pulsul mărit. De altfel, se pare că Borcea a trimis analizele lui la Timișoara, pentru a fi văzute de medici renumiți de acolo. Iar concluzia acestoira nu pare să fie una bună, o sursă apropiată dezvăluindu-ne că situația cardiacă a fostului acționar dinamovist este una ”sensibilă”.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Potrivit spynews.ro, Cristi Borcea a fost mutat, de urgență, înapoi la Penitenciarul Jilava, deși, în ultimele luni a fost operat de patru ori iar în închisoare nu poate urma procedurile medicale care i-au fost recomandate pentru ca starea lui de sănătate să se amelioreze. Zilele trecute, Cristi Borcea ar fi...

Preluat de la EVZ