loading…

Un polițist de la Poliția TF Brașov, pe numele căruia fusese deschis un dosar penal pentru că ar fi condus beat, a fost găsit, astăzi, spânzurat de un copac, în acest caz fiind deschisă o anchetă pentru moarte suspectă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu, a declarat, pentru Mediafax, că polițistul, în vârstă de 39 de ani, lucra ca ajutor de șef la postul TF Triaj din Brașov și a fost găsit de un cetățean spânzurat de un copac, cu șireturile de la pantofi, pe o stradă din Brașov.

“A fost deschisă o anchetă în acest caz de către Secția 3 Poliție Brașov pentru moarte suspectă“, a spus Dinu.

Potrivit unor surse locale, polițistul avea deschis pe numele lui dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, după ce, anul trecut, a fost oprit în trafic de colegii lui de la Poliția Rutieră, în urma unui apel la 112.

Polițistul D.C. a lucrat inițial la Poliția Municipală Brașov fiind detașat, în urmă cu doi ani, la Poliția TF Brașov.

El era divorțat și avea o fetiță în vârstă de aproximativ 10 ani, iar separarea de familie l-a deprimat foarte tare și căzuse în patima alcoolului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-politist-in-uniforma-a-fost-gasit-spanzurat-de-un-copac-36359.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-politist-in-uniforma-a-fost-gasit-spanzurat-de-un-copac-36359-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv