loading…

Un elev de clasa a IX-a din Botoșani a ajuns la spital în comă alcoolică. Băiatul s-a dus la ore mort de beat însă la un moment dat i s-a făcut rău iar colegii lui au sunat la 112. Elevul a fost dus de urgență la spital.

Băiatul se afla în sala când, la un moment dat i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Colegii au anunțat imediat profesorii, care, au sunat la 112, scrie romaniatv.net.

Elevul a transportat de urgență la spital, unde a fost diagnosticat cu intoxicație acută cu alcool etilic, comă gradul I-II, potrivit stiri.botosani.ro.

A fost deschisă o anchetă de către conducerea școlii, iar elevul va fi sancționat.

“Indiferent ce facem noi în școală, atâta timp cât în afara școlii deși există un cadru legal vizavi de vânzarea băuturilor alcoolice și a tutunului , totuși avem agenți economici care vând aceste produse minorilor, fără a suporta consecințele legii, înseamnă că și munca noastră în școală este în zadar. Așteptăm raportul comisiei să ni-l transmită și cu propunere de sancțiune. Atâta timp cât era în curtea școlii va trebui să suporte regulamentul”, a declarat Gabriel Hârtie, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-elev-de-clasa-a-ix-a-a-ajuns-la-spital-in-coma-alcoolica-36350.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-elev-de-clasa-a-ix-a-a-ajuns-la-spital-in-coma-alcoolica-36350-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv