loading…

Un incident grav s-a petrecut în această dimineață pe un bulevard intens circulat din Suceava. Un copac smuls de vânt a căzut pe o mașină aflată în mers, iar doi oameni au fost răniți.

În municipiul Suceava, vântul puternic a produs pagube însemnate vineri dimineață. În jurul orei 8.30 au fost semnalate la 112 două cazuri în care copaci doborâți de vânt au căzut peste mașini. Astfel, un arbore a distrus o mașină parcată pe stradă Oituz, însă într-un alt incident copacul a căzut peste o mașină aflată în mers, rănind cele două persoane din autoturism, scrie romaniatv.net.

Județul Suceava se află sub atenționare de cod galben de vânt până la ora 11. Conform ANM, local, intensificările vântului vor atinge și depăși la rafală 55 – 60 km/h, izolat – 70 km/h, iar pe crește – 80 – 90 km/h.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-copac-smuls-de-vant-s-a-prabusit-peste-o-masina-aflata-in-mers-doua-persoane-au-fost-ranite-36351.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-copac-smuls-de-vant-s-a-prabusit-peste-o-masina-aflata-in-mers-doua-persoane-au-fost-ranite-36351-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv