“Dar să vedem cui i-ar fi de folos Ghiţă şi dezvăluirile sale. Sau îngroparea lui pe veci.

1) Mai întâi, ar fi de folos României şi luptei sale cu forma asta ciudată de dreptate multiculturalist progresistă, ce se face în România. Ar fi de folos şi unei părţi ai spionilor noştri. De asemenea, ar mai fi de folos şi ruşilor, pentru că patronajul americano-occidental asupra serviciilor de forţă româneşti nu le convine. La fel şi ungurilor, prieteni cu ruşii. Şi la Chişinău, ar fi cam aceeaşi situaţie. Ăştia l-ar cam proteja, şi ar avea grijă să mai trimită poveşti înregistrate la RTV.

2) Cine l-ar cam mierli pe Sebi, ca să închidă robinetul de GhiţăLeaks? Păi, patronatul american, recte CIA-aripa SOROS, apoi serviciile franceze care au format SRI şi cele germane care, de când e Johannis călare la Cotroceni, vor să înlocuiască influenţa Parisului. Ăştia şi aliaţii lor, care nu-s puţini. Dar nici Ghiţă nu e Osama bin Laden, ca să doarmă prin peşteri, cu talibanii la picioare.

3) Peste aceste două tabere, ar mai fi cei care-l caută pe bune, ăia cu bune intenţii. Şi uite aşa avem trei părţi care vor capul din spatele RTV.  Dar mai ştim că băieţii buni l-ar vrea în viaţă, să desţelenească România de trădători. Probabil şi ruşii l-ar cam păstra ca să mai facă ceva garagaţă.

Concluzia este că Occidentalii injectati de ideologia sorosista iar cam lua maul, că e mai simplu, nu costă mult şi oamenii uită repede, aşa că Ghiţă ar trece uşor-uşor în negura trecutului.

Oare asta se întâmplă acum? E Ghiţă la doi metri sub pământ ori, poate, pulverizat în atmosferă? Sau este pus la păstrare pentru viitoare declaraţii? Care tabără îl are acum pe Ghiţă?

Ambele situaţii sunt naşpa pentru Ghiţă.

Nici unii, nici ceilalţi nu l-ar lăsa liber vreodată. Dacă e decedat, asta e, e mort. Dacă e viu, numai viaţă nu e aia pe care o trăieşte. O colivie făcută din aur, tot o colivie rămâne”, scrie Ninel Peia în articolul care poate fi citit integral aici.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
“Dar să vedem cui i-ar fi de folos Ghiţă şi dezvăluirile sale. Sau îngroparea lui pe veci.1) Mai întâi, ar fi de folos României şi luptei sale cu forma asta ciudată de dreptate multiculturalist progresistă, ce se face în România. Ar fi de folos şi unei părţi ai spionilor...

Preluat de la EVZ