loading…

Ministrul Sănătății, Florin Bodog, a declarat, astăzi, la Arad, că primele trei spitale regionale cu fonduri europene se vor contrui în Cluj, Iași și Craiova.

“Banca Europeană de Investiții este pregătită, i-am comunicat că toate problemele au fost soluționate”, a spus ministrul.

“Ieri (joi – n.r.) am semnat scrisoarea către Banca Europeană de Investiții, prin care îi comunicăm că toate problemele legale legate de măsurile dispuse de către Curtea de Conturi, legate de documentație, au fost soluționate”, a spus Florin Bodog, conform Mediafax.

Potrivit ministrului Sănătății, Banca Europeană de Investiții este pregătită și a început să lucreze la planuri pentru cele trei spitale.

“Primele trei spitale regionale care se vor face pe fonduri europene sunt în Cluj, Iași și Craiova, pentru aceastea avem deja terenurile și suntem într-o fază foarte avansată cu hotărârile de Guvern”, a adăugat ministrul. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ministrul-sanatatii-primele-trei-spitale-regionale-cu-fonduri-europene-in-cluj-iasi-si-craiova-36361.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ministrul-sanatatii-primele-trei-spitale-regionale-cu-fonduri-europene-in-cluj-iasi-si-craiova-36361-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv