loading…

Mesaje și urări de DRAGOBETE. Dragobetele este sărbătorit în fiecare an în 24 februarie, zi dedicată iubirii. Am ales pentru toți îndrăgostiții cele mai frumoase mesaje de dragoste, fiind cel mai bun prilej pentru a-și arăta sentimentele, scrie Mediafax.

 Mesaje și urări de DRAGOBETE de la EA pentru EL

Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!

Când toți îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește.

Mesaje și urări de DRAGOBETE. Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată.

Când toți îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește.

Te iubesc, iartă-mă că uneori sunt neputincioasă, dar cu toate câte iți greșesc, te iubesc.

Mesaje și urări de DRAGOBETE de la  EL pentru EA

Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat…nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbați și acesta este darul meu.

Mesaje și urări de DRAGOBETE. Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista întotdeauna îmi înveselești ziua și ma faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și tu ești totul pentru mine!!!

Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

Mesaje și urări de DRAGOBETE. Ochii tăi sunt făcuți să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorințele. Toată ființa ta e încântătoare și eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/mesaje-si-urari-de-dragobete-surprinde-ti-jumatatea-cu-o-declaratie-de-dragoste-inedita-36346.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/mesaje-si-urari-de-dragobete-surprinde-ti-jumatatea-cu-o-declaratie-de-dragoste-inedita-36346-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv