Este vorba despre staţiile noi de pe Magistrala 4 care ar putea fi inaugurate abia în trimestrul viitor, nu luna viitoare cum a fost anunțat în mod oficial, anunță Realitatea.net. Anunțul vine după ce, în decembrie anul trecut, EVZ a anunțat că inaugurarea M4 o să fie amînată.

Cele două staţii noi de pe Magistrala 4, Străuleşti și Laminorului, vor fi inaugurate până la sfârşitul lunii martie, a anunţat recent ministrul Transporturilor. Însă acest termen nu are acoperire, a anunțat pentru sursa citată un inginer de șantier.

Finele lunii martie, termenul anunţat pentru deschiderea circulaţiei în cele două staţii noi de pe M4, ar putea fi depăşit. Şi asta pentru că până atunci nu are cum să fie gata sistemul de instalaţii radio, TVCI, detecţie incendiu şi antiefracţie şi nici sistemul de sonorizare.

“Implementăm proiectul mult mai repede. Am forţat un pic furnizorii să ne livreze mai repede. Dar, după părerea mea, nu se poate să terminăm în martie”, a spus un inginer de pe şantierul Magistralei 4, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Este vorba despre staţiile noi de pe Magistrala 4 care ar putea fi inaugurate abia în trimestrul viitor, nu luna viitoare cum a fost anunțat în mod oficial, anunță Realitatea.net. Anunțul vine după ce, în decembrie anul trecut, EVZ a anunțat că inaugurarea M4 o să fie amînată.Cele două...

Preluat de la EVZ