loading…

Facebook permite acum utilizatorilor săi să-și exprime sentimentul național prin adăugarea steagului național peste poza propriului profil.

Facilitatea “Profile Frames” există de ceva timp în Facebook, iar din decembrie anul trecut utilizatorii au posibilitatea de a adăuga propriile cadre. Acestea pot fi folosite pentru a aplica diverse elemente peste poza de profil, scrie profit.ro.

Acum, galeria de cadre din Facebook include aproape 200 de steaguri pe care utilizatorii le pot folosi pentru a le adăuga peste poza de profil. Acestea vor fi vizibile, pentru cei cu vedere bună, într-un colț al pozei.

Modificarea poate fi făcută atât în aplicația mobilă, cât și pe desktop. Pe telefon este suficient un tap pe poza de profil și alegerea opțiunii Frames pentru a acces lista cu cadre disponibile. Pe desktop poate fi accesată adresa facebook.com/profilepicframes în același scop.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/facebook-a-facut-modificarea-pe-care-toti-utilizatorii-o-asteptau-36379.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/facebook-a-facut-modificarea-pe-care-toti-utilizatorii-o-asteptau-36379-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv