loading…

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a spus astăzi că țara sa ar putea organiza un referendum privind reinstituirea pedepsei cu moartea dacă Parlamentul nu reusește să aprobe o astfel de măsură, relatează The Associated Press.

De când a avut loc tentativa de lovitură de stat în iulie 2016, Erdogan le-a spus la mitinguri susținătorilor săi care cer restabilirea pedepsei cu moartea că va promulga orice lege votată în Parlament în acest sens.

Vineri însă, acesta a mers mai departe, spunând că ar putea fi organizat un referendum dacă Parlamentul nu reușește să restabiliească această pedeapsă.

Turcia a abolit pedeapsa cu moartea în urmă cu mai mult de un deceniu. Liderii europeni spun că discuțiile privind încercareaTurciei de a se alătura UE vor înceta dacă Ankara restabilește pedeapsa cu moartea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/erdogan-spune-ca-turcia-ar-putea-organiza-un-referendum-privind-reinstituirea-pedepsei-cu-moartea-36372.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/erdogan-spune-ca-turcia-ar-putea-organiza-un-referendum-privind-reinstituirea-pedepsei-cu-moartea-36372-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv